Noviteti

2. TURNIR LD „SRNDAČ“ BANOVA JARUGA BROZOVIĆ – OPIĆ

NATJECANJE U GAĐANJU SA LOVAČKOM PUŠKOM – RISANICOM

2. TURNIR LD „SRNDAČ“ BANOVA JARUGA BROZOVIĆ – OPIĆ

NAJBOLJI DOLAZE NAJBOLJIMA

Dana 14. travnja održano je ispitivanje pušaka risanica u lovištu LD „Srndač“ Banova Jaruga u metu srnjaka na udaljenosti od 100 metara. Ispitivanju je pristupilo 45 strijelaca ekipiranih u 15 ekipa. Od prijavljenih 45 strijelaca, njih devetorica a to su: Goran Novak, Alen Palijan, Zoran Plander, Ante Vitalija, Marijo Evaj, Marko Kovačević, Željko Antolović, Darko Podvorac i Bruno Sunajko ostvarilo je maksimalni broj bodova 50 od mogućih 50, što znači da je svaki od njih pogodio 3 metka sa visoke čeke i 2 metka sa štapa na jednu nogu  u polje označeno sa brojem 10 na meti srnjaka od HLS-a. Nakon tih hitaca pristupilo se raspucavanju u metu od zračne puške na udaljenosti od 100 metara sa štapa na jednu nogu kako bi se odredio najbolji strijelac. Prvo mjesto pojedinačno izborio je Mario Evaj, drugo mjesto Bruno Sunajko, treće Marko Kovačević. Prvo mjesto u ekipnom dijelu natjecanja ostvarila je ekipa „Luzeri“ sa osvojenih 148 bodova, sastavljena od lovaca Bruno Sunajko, Ante Vitalija i Tomislav Antolović, drugo mjesto pripalo je ekipi LD „Srndač“ Banova Jaruga sa osvojenih 147 bodova sastavljenoj od lovaca Goran Novak, Zoran Plander i Drago Makuš dok je treće mjesto pripalo ekipi LD Vepar iz Kutine, sastavljenoj od lovaca Darko Podvorac, Željko Antolović i Josip Mihalić sa osvojenih 145 bodova.

 

LOVAC NA ČEKI, KONCENTRACIJA, MIRNO OKO I RUKA

LD “SRNDAČ” BANOVA JARUGA

Nadmetanje je proteklo u ugodnoj atmosferi, prijateljskom okruženju i organizaciji na vrlo visokom nivou. Konkurencija je bila izuzetno jaka jer kako je u zahvalnom govoru predsjednik LD „Srndač“ Marijan Balaško napomenuo: „da najbolji dolaze najboljima“, tako da se turnir LD „SRNDAČ“ BANOVA JARUGA BROZOVIĆ – OPIĆ nametnuo kao najbolji i najzahtjevniji turnir u pucanju lovačkom risanicom na području Republike Hrvatske.

SUDAČKI TIM

 

Organizator LD „Srndač“ Banova Jaruga se zahvaljuje svim pobjednicima, sudionicima i posjetiteljima koji su pristupili ovom nadmetanju i druženju koje je organizirano sa ponosom i zadovoljstvom.

Do idućeg nadmetanja i druženja DOBRA VAM KOB!

[metaslider id=”5203″]