Noviteti

Vortex Diamondback 3-9×40

Ovaj opseg idealno je postavljen za sportsku pušku ili pušku u središtu vatre, što naravno ne znači da se neće dobro slagati s puškom za paljbu ili zračnim pištoljem. Kompaktan i robustan srednje ranger ima dovoljno veliki objektiv za ugodnu kutiju za oči i rasvjetu te raspon uvećanja koji savršeno odgovara ideji kontrole štetočina i lova na srednje igračke igre.

Minimalno povećanje od 3x omogućuje kraće raspoređene snimke u šumi, dok povećanje od 9x olakšava udaranje u srednjim i još dužim rasponima, posebno dok koristite BDC končanicu koja odlično funkcionira na bilo kojem području gdje nagađanje zadržavanja nije opcija , Objektivi na ovim mjestima su visoke kvalitete, višestruko premazani antirefleksivnim premazom koji ima veći prijenos svjetlosti, što osigurava dovoljno svjetla i jasne slike, dok će okular za brzo fokusiranje omogućiti brzo fokusiranje na cilj. Mreža je namještena na SFP kako bi zadržala savršen izgled pri svakom povećanju.

Napredne postavke
Jedan komad, aluminijska cijev zrakoplova će izdržati udarac bilo kojeg kalibra, i napravljen je za izdržljivost. Teško je anodiziran za zaštitu od elemenata. Anodizacija je napravljena u mat izvedbi kako bi se spriječilo odbijanje svjetla za bolje prikrivanje strijelca. Leće su višestruko premazane kako bi se spriječile ogrebotine, otisci prstiju i mrlje, a premaz će odbiti i kapljice vode i masti. Cijelo područje je zapečaćeno i vodonepropusno, a Argon pročišćavanje unutrašnjosti će spriječiti zamagljivanje unutarnjih leća.

Osvjetljenje presjeka
Dijamantska serija opsega ne dolazi s osvjetljenjem končanice. Napravljene su za lov i pucanje na dnevnom svjetlu, a opcije s končanicom odabrane su s tim na umu. Područja su izrađena s prilično velikim izlaznim objektivima s obzirom na mogućnosti povećanja, koje će pustiti dovoljno svjetla za ugodno snimanje na bilo kojoj udaljenosti s pravim opsegom.

Opcije konfiguracije
To kupole dolaze s kape za dodatnu zaštitu dok ste u pokretu. Lako se ponovno indeksiraju i mogu se ponovno postaviti. Paralaksa je fiksna, na 91 metar.