ORUŽARNICA I PULSAR - SAJAM "SALORI" OSIJEK 2023

SAJAM LOVA I RIBOLOVA "SALORI" 2023

Prvi jesenski sajam u ovoj godini tradicionalni "SALORI" koji je održan u Gospodarskom Centru Osiječko-baranjske županije u Osijeku privukao je brojne posjetitelje. Oružarnica d.o.o. je i ove godine bila prisutna na sajmu gdje smo izložili kompletnu ponudu PULSAR proizvoda te tako našim kupcima i posjetiteljima još bolje približili svijet PULSAR termlanih optika i osmatrača za lov i boravak u prirodi. Naše kolege su i ovaj put dočarali moć Pulsarovih termalnih ciljnika i osmatrača. Mogli ste doživjeti moć i kristalno čistu sliku na Pulsar Merger XL50 termalnom osmatraču, detalje na Pulsar THERMION ciljnicima. Nadalje i Pulsar AXION obitelj najmanjih termalnih osmatrača veličine šake a opet sa jako dobrim performansama. 

Tu su naravno i neizostavni Yukon Jaeger dnevni optčki ciljnici te nova generacija termalnih CLIP-ON sistema i najjači u klasi Pulsar KRYPTON 2 XG50. 

Drago nam je da smo i ove godine bili u Osijeku i da će se ova tradicija nastaviti i dalje u godinama ispred nas. A mi se družimo već ubrzo na tradicionalnom sajmu lova i ribolova u VARAŽDINU.

Do tada dobra Vam kob!


 Galerija slika

 

Pulsar THERMION 2 XG50 LRF