Pulsar THERMION DUO DXP50
Kombinacija za najpotpuniji doživljaj lova

 

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo novi Thermion Duo DXP50, prvi višespektralni lovački ciljnik tvrtke Pulsar. Kombinira učinkovitost detekcije toplinske slike u bilo koje doba dana s udobnošću dnevnog promatranja u boji. Sinergija modernih tehnologija rezultira poboljšanom kvalitetom promatranja i otvara novu stranicu u povijesti Pulsara. Dvostruka pogodnost Thermion Duo DXP50 temelji se na najboljim rješenjima i komponentama vrhunskog  modela - Thermion 2 XP50 Pro. Samo sada dolazi s kupolom koja radi kao 4k kanal u boji za dnevni lov. Bilo kiša ili bilo kakvi nepovoljni vremenski uvjeti – ništa neće spriječiti ovaj uređaj da locira vašu divljač i otkrije njezine trofejne kvalitete. Digitalna kamera rezolucije 4k savršena je za jasnu identifikaciju i preciznu procjenu mete i njezine okoline u punoj boji. Zahtijeva samo jedan klik na gumb za prebacivanje između dva kanala – termalnog i dnevnog digitalnog. Jednostavno je, brzo i praktično. Korištenje Thermion Duo DXP50 kao dnevnog nišana jednostavno je i lako jer leća ne zahtijeva fokusiranje. Dnevni digitalni kanal jasno kadrira objekte na udaljenosti od 10 metara i više. Štoviše, ima jednako vidno polje za termalne i digitalne kanale. Ovo usklađivanje puno mijenja. Lako se možete prebacivati ​​između toplinskog i digitalnog načina rada.

 

Osjetljivost na najmanje detalje

Thermion DUO opremljen je visokoosjetljivim Lynred senzorom europske proizvodnje s < 25 mKNETD koji bilježi minimalne temperaturne razlike pri promatranju u uvjetima niskog temperaturnog kontrasta kao što su kiša ili magla. Razlučivost od 640x480 piksela osigurava izvrsnu detaljnu identifikaciju mete i okolnog krajolika. Veličina senzora omogućuje široko vidno polje za udobno i informativno promatranje statičnih i dinamičnih scena. Visokoprecizno fokusiranje baš kao i Thermion 2 LRF, Thermion Duo DXP50 ima visoko precizne dvostruke gumbe za fokusiranje. Postavljeni s obje strane nišana, gumbi čine ovaj uređaj udobnim i za ljevoruke i za dešnjake. Digitalni zum visoke razlučivosti omogućuje lovcu zumiranje s povećanjem do osam puta bez gubitka kvalitete slike—idealno za snimanje na velikim udaljenostima. Što je još uzbudljivije, Thermion Duo DXP50 ima jednokratno nuliranje zamrzavanjem za oba optička kanala. Potencijal visokoosjetljivog senzora u potpunosti se otkriva u kanalu toplinske slike s germanijskom lećom s velikim otvorom blende F50/1.0. Ovo osigurava najvišu učinkovitost detekcije pri svim vremenskim uvjetima u bilo koje doba dana. Funkcija “Slika u slici” omogućuje istovremeni prikaz slika iz oba optička kanala, dajući prednost termalnoj ili digitalnoj slici. Napredna obrada slike Thermion Duo DXP50 implementira moderne algoritme koji otvaraju nova razina detalja, jasnoće i kontrasta slike. Korištenjem širokog raspona srednjih tonova, moguće je prikazati složene i vrlo informativne scene. Filtar za izglađivanje te prilagodbe svjetline i kontrasta osiguravaju udobnost za dulja razdoblja promatranja. Dnevni kanal nudi idealnu percepciju slike u sunčanim i oblačnim uvjetima. Thermion Duo DXP50 ima izvanredne mogućnosti promatranja – objekt visok čak 1,8 metara može se otkriti na 1800 metara u potpunom mraku. Tijekom dana, termalni slikovni kanal ciljnika pomaže u lociranju divljači unatoč magli ili visokoj travi duboko u šumi. S ovim uređajem moći ćete loviti do 6 sati s jednim punjenjem baterije. Thermion Duo DXP50 napaja se s dvije punjive baterije: jednom ugrađenom i jednom zamjenjivom. Vanjska baterija se brzo i jednostavno mijenja čak I u potpunom mraku. Novi ciljnik za pušku dodaje privlačnu vizualnu estetiku svakom lovačkom oružju. Nalikuje klasičnom dnevnom ciljniku postavljenom na standardne prstenove od 30 mm. To je fleksibilno i vremenski provjereno rješenje.

 

Vrhunski multimedijski set

Posljednje, ali ne manje važno, Thermion Duo DXP50 nudi sve vrhunske multimedijske funkcije koje možete očekivati ​​od modernog alata za lov: od snimanja fotografija i videa do poboljšane WiFi povezivosti i integracije aplikacije Stream Vision 2 s Vašim iOS ili Android uređajima. Potpuno je vodootporan i savršeno funkcionira u uvjetima visoke vlažnosti ili jake kiše te može raditi u širokom rasponu temperatura, od -25 do +50.

Vrhunska funkcionalnost za moderno iskustvo lova:

 - Dnevna i noćna uporaba

- 4k senzor u boji za dnevni lov

- 640x480 @ NETD < 25 mK visokoosjetljivi termovizijski senzor

- Brzi otvor blende F50/1.0 termalna leća

- Širokokutni okular za udobno promatranje

- Trenutačno pokretanje

- Visokoprecizno fokusiranje dvostruke leće

- Jednokratno zamrzavanje nuliranja u termalnim i digitalnim kanalima

- Izbor od 10 oblika končanice u devet načina boja

- Izbor od 8 paleta boja u termalnom načinu rada

- HM AMOLED s visokim kontrastom zaslon

-1800 m toplinski raspon detekcije / dan i noć

- Montaža na standardne 30 mm prstenove

Saznajte više

 

Pulsar FORWARD F455 i FN455 - najbolji digitalni clip-on na tržištu