Noviteti, Optika

DD Optics optički ciljnici

Novo u ponudi!

U našoj redovnoj ponudi možete pronaći vrhunske optičke ciljnike iz DD Opticsa. Optike koje je odobrila Bergara, najprecizniji karabin već 4 godine. Pouzdana kvaliteta optike, dizajn i izdržljivost odlike su ovog optičkog ciljnika.

DD Optics osnovan je u Dresdenu 2004. godine. Dizajn i inspiracija za sve je njemački, a većina proizvoda se proizvodi u Japanu, što je danas uobičajena metoda, jer omogućava dobro napravljen, a opet cjenovni učinkovit proizvod. Dakle, krenimo sa ponudom!

Postoje tri mogućnosti: Generacija (Gen) II i III i Taktička serija. Specifikacije idu na; 1-6×24, 1,5-6×42, 2,5-10×56, 2,5-15×56, 8×56 (fiksna snaga) i 5-30×50 taktički. Gen III i Tactical su modeli s višim razredom, s rasponom zumiranja x6, nultim zaustavljanjem i vrijednostima klikova MOA i Milliradian. Osvjetljenje koristi ono što nazivaju IFibre automatskim upravljanjem položaja, s izborom končanica koje uključuju Mil-Dot kao i više standardnih obrazaca. Taktički imaju poznate, visoke, vanjske turete. Rečeno nam je da je prolazak svjetlosti 96% od korištenog CT stakla.

 

Za detaljnu ponudu, narudžbe i cijene pogledajte naš webshop ili nas posjetite na adresi Lanište 15

 

Dobra Vam kob