Noviteti

Digital Riflescope RT 4.5х42

Danas s doslovno milijardama ljudi u svakom kutku svijeta koji su u stalnom virtualnom kontaktu jedni s drugima, razvoj uređaja s više platformi važniji je nego ikad. Poput pametnog telefona, koji je nekad jednostavno sredstvo za verbalne i tekstualne komunikacije, ali sada kao višenamjenski, višenamjenski instrument za poslovne i društvene odnose, Pulsarova inovativna linija noćnog vida i toplinske optike donosi vrijedne informacije o radu i zabavi.

Fotonovi RT Digital NV dizajnirani su s najmodernijom inovacijom u 21. stoljeću kako bi obradili više od jednostavnih zadataka gledanja. Iako Yukon nastavlja razvijati uređaje bogate značajkama usmjerene na kvalitetu slike visoke razlučivosti, ergonomiju i pouzdanost svjetske klase, razumijemo da su sada, više nego ikad, lakoća sučelja i korištenje više vektora jednako važni.
Stream Vision rješava taj zadatak osiguravajući simbiozu softverskih i hardverskih platformi dizajniranih za povezivanje osobnih Android i iOS uređaja, tj. Pametnih telefona, tableta, itd. S Yukon digitalnim uređajima za noćni vid putem Wi-Fi mreže.

Instaliranjem aplikacije Stream Vision (dostupno u AppStore za iOS i Google Play za Android), digitalni noćni operateri koji koriste Ranger RT, Signal RT ili Photon RT imaju koristi od:

  • Udobno, bez zamora, strujno polje prikaza prikazano na bežičnim uređajima u stvarnom vremenu
  • Korištenje pametnog telefona ili tableta kao dodatnog daljinskog upravljača
  • Potpuno upravljanje sadržajem – pregledavanje, brisanje i preuzimanje foto i video datoteka pohranjenih u ugrađenu memoriju uređaja
  • Prijenos slika i videozapisa izravno na pohranu ili video platforme kao što je YouTube

Vlasnički softver tvrtke Stream Vision razvijen je od strane tvrtke Yukon Advanced Optics Worldwide posebno za Streaming Vision-kompatibilne Yukon optoelektroničke uređaje kako bi se osiguralo jednostavno pristupanje dodatnim programskim funkcijama. Dostignuća tvrtke Stream Vision za 2017. već uključuju mogućnost dijeljenja video sadržaja na više izdavačkih platformi nego samo na YouTubeu, unos podataka o balističkom kalkulatoru u uređaj i snimanje pomoću video aktivacije detektora pokreta.

 

Sensor Type CMOS
Camera resolution, pixels 768×576
Display type LCD
Display Resolution, pix. 640×480
Magnification, x 4.5 / 9.0
Objective Lens 50
Eye Relief, mm 70
Exit Pupil, mm 5
Diopter adjustment, dptr. 70
Range of recognition, m 140
IR Wavelenght, nm LED/940 (invisible)
Weight (without/with battery), kg 0.87/0.75
Average operation time with one set of batteries, hour 3.5
External Power Supply 5 V
Operating Temperature, °C -15 … +50
Level of Protection (acc. to IEC 60529) IPX5
Waterproofness yes
Dimensions, mm 421x100x92