Noviteti

Napredni Garmin uređaji za praćenje optimizirani za male pasmine

  • Pratite do 20 pasa ili vaših partnera u lovu na udaljenosti do 14,5 km (T 5) ili 6,5 km (T 5 mini)
  • T 5 je za 30 % manji i 25 % lakši od standardne T 5 ogrlice za pse
  • Bolja kontrola – virtualne granice, upozorenja o radijusu kretanja, odašiljanje zvuka ili vibriranja do psa putem T 5 / T 5 mini uređaja
  • Povećana sigurnost – daljinski uključite LED svjetla na T 5 / T 5 mini ili nazovite druge lovce putem alarma za hitni slučaj
  • Intuitivno korištenje – pomoću jasnog dodirnog zaslona veličine 7,6 cm pogodnog za upotrebu s rukavicama
  • Prethodno instaliran sadržaj – rekreacijska karta Europe i jednogodišnja besplatna pretplata na satelitske slike BirdsEye

Neprocjenjiv alat na terenu, Alpha 100 pridonosi postizanju optimalnih performansi lovačkih pasa. On dodavanjem funkcija koje omogućuju više kontrole nad psom poboljšava poznatu Garmin kvalitetu. Alpha uređaj jednostavan je za korištenje i omogućuje praćenje pasa na terenu na udaljenosti do 14,5 km, prikazujući njihovu točnu udaljenost u željenim intervalima, a najčešće svakih 2,5 sekundi. Uz Alpha uređaj sada možete čak i pratiti ostale lovce i slati im prethodno definirane poruke na njihove Alpha uređaje.

Uz više ručnih Alpha 100 uređaja i T 5 ogrlica za pse označite najviše 20 točnih položaja pasa ili lovaca na velikom zaslonu osjetljivom na dodir kompatibilnom s rukavicama, čak i ako su izvan vidokruga. Budući da se Alpha 100 isporučuje s prethodno instaliranom rekreacijskom kartom Europe, uvijek ćete poznavati svoju okolinu.

Nova razina praćenja

Pažljivo pratite brzinu, udaljenost i smjer svakog psa. Uz to, primajte obavijesti o stvarnom statusu psa, npr. pas je “U vrebanju”. Jedan Alpha 100 uređaj može pratiti najviše 20 pasa ili lovaca na udaljenosti do 14,5 km (T 5) ili 6,5 km (T 5 mini) primanjem signala od dodatnih Alpha 100 ručnih uređaja te T 5 mini i T 5 ogrlica za pse (svaki se prodaje odvojeno). Brzina ažuriranja Alpha 100 od 2,5 sekundi omogućuje vam da pozorno pratite svoje pse. GPS/GLONASS antena montirana na gornjoj strani T 5 / T 5 mini uređaja omogućuje brzo i pouzdano satelitsko određivanje položaja i visoku točnost praćenja, čak i u zahtjevnim okruženjima. Obzirom da se Alpha 100 isporučuje s prethodno učitanom rekreacijskom kartom Europe, uvijek ćete znati kakva je okolina u kojoj se nalazite, a besplatna jednogodišnja pretplata na satelitske slike BirdsEye1 osigurava vam detaljan prikaz terena, uključujući ceste, vode, šume i još mnogo toga, koji je gotovo bolji od stvarnosti.

Ako pratite i pronalazite svoje pse u vozilu, uređaj za praćenje pasa Garmin DriveTrack™ 70LM i GPS navigacijski uređaj (prodaju se odvojeno) daju vam dobro rješenje za gledanje “kompletne slike”. Pokretni prikaz karte od 7 inča pokazuje položaje pasa tako da oni prekrivaju koture rekreacijske karte ili satelitske slike – zajedno s navigacijskim uputama koje vas upućuju na trenutnu lokaciju vaših pasa.

Satelitske slike BirdsEye (potrebna pretplata)¹ omogućuju vam detaljan prikaz terena, uključujući ceste, vode, šume i još mnogo toga, koji je gotovo bolji od stvarnosti.

Praćenje optimizirano za male pasmine (samo T 5 mini)

T 5 mini dizajniran je za manje pasmine kao što su jazavčari, beaglovi i terijeri s opsegom vrata od 24 cm do 35,5 cm i težinom od 7 kg do 15 kg. Cilj dizajna ogrlica za pse T 5 mini postizanje je maksimalne agilnosti i učinkovitosti pasa kroz smanjenje veličine ogrlice za približno 30 % i težine za približno 25 % na 198 g. Kako bi savršeno odgovarala psima u zahtjevnim lovištima, širina ogrlice smanjena je na ¾ inča (1,9 cm). T 5 mini ima bateriju koja traje 16 – 30 sati.

Bolja kontrola

Zadržite kontrolu, čak i kada ne vidite svog psa

Alpha 100 osigurava vam najveću moguću kontrolu tijekom lova. Zadržite kontrolu, čak i kada ne vidite svog psa. Virtualne granice i upozorenja o radijusu kretanja omogućuju vam da pratite kretanje pasa i upozorit će vas kada pas napusti ili uđe u određeno područje. Pomoću Alpha uređaja i vibriranja i zvučnih signala T 5 / T 5 mini ogrlica za pse možete čak i “razgovarati” sa svojim psom. Na ovaj način možete zadržati kontrolu na daljinu sa psima koje ste dresirali.

Kako biste najbolje iskoristili vijek trajanja baterije na T 5 / T 5 mini ogrlici za pse, na Alpha ručnom uređaju promijenite brzinu osvježavanja na ogrlici za pse radi brze prilagodbe promjenjivim uvjetima lova. Korištenjem Alpha uređaja u načinu rada BaseStation i softvera BaseCamp (besplatnog Garmin softvera za planiranje) lokacije pasa i drugih lovaca možete pratiti i na praktičnim većim zaslonima svog tableta ili prijenosnog računala. Dodatna funkcija jest da pomoću Alpha ručnog uređaja i ogrlice za pse T 5 / T 5 mini možete pokrenuti i zaustaviti VIRB akcijsku kameru montiranu na psu.

Poboljšana sigurnost

Postavljanjem virtualnih granica kontrolirat ćete jesu li psi preblizu opasnih područja kao što su ceste ili strme stijene dok se pripremate za lov. Virtualne granice omogućuju vam stvaranje zabranjenih područja i primanje zvučnih upozorenja kada im se psi približe. Ako se vaš pas približi cesti, daljinski možete uključiti jarko LED svjetlo na TT15 / TT15 mini ogrlici za pse kako biste povećali vidljivost psa. Ogrlica za pse TT15 / TT15 mini može se postaviti i u način rada za spašavanje kako bi radio automatski prešao na manju brzinu osvježavanja kada vijek trajanja baterije padne ispod 25 % – tako imate dodatnih 12 sati vremena za pronalazak izgubljenog psa. U slučaju opasnosti, svim povezanim Alpha uređajima možete poslati upozorenje za hitan slučaj i svoju lokaciju što drugima u skupini omogućuje da odmah naprave rutu do vas.

Isplanirajte svoj sljedeći lov

Osmislite svoju sljedeću lovačku avanturu uz BaseCamp, besplatan Garmin softver za planiranje koji omogućuje prikaz i organiziranje karata, točaka, ruta i tragova. BaseCamp prikazuje podatke s topografskih karata u 2D ili 3D formatu na zaslonu vašeg računala, uključujući konture i profile nadmorske visine. Ako je uparen s pretplatom na satelitske slike BirdsEye, na uređaj možete preuzeti gotovo neograničen broj satelitskih slika.

Robustan i izdržljiv

Garmin uređaji poznati su po svojoj robusnoj izradi optimiziranoj za aktivnosti na otvorenom, a Alpha uređaj odličan je primjer te kvalitete. Alpha ima svijetli 7,6-inčni zaslon osjetljiv na dodir kompatibilan s rukavicama izvrsne čitljivosti u svim uvjetima osvjetljenja, a robusno kućište vodootporno prema standardu IPX7 izdržat će slučajno uranjanje u vodu.

T 5 /T 5 mini ogrlica za pse još je izdržljivija, a materijali od kojih je načinjena predviđeni su za teške uvjete u kojima rade lovački psi. Ogrlica za pse vodootporna je do 1 ATM (10 m)2 i opremljena iznimno izdržljivom čeličnom pletenom VHF antenom za siguran rad, čak i u gustoj vegetaciji.

SNAŽNA VEZA. SNAŽNA POVEZANOST.

Pratite i trenirajte svoje pse s pomoću sustava Alpha 200i koji se odlikuje inReach® Iridium satelitskom tehnologijom, 3,5-inčnim kapacitivnim dodirnim zaslonom čitljivim na sunčevoj svjetlosti i dizajnom sa šest gumba jednostavnim za upotrebu.

Dizajniran kako bi praćenje i treniranje bilo jednostavno, pristupačno i brzo.

Pratite i trenirajte svoj čopor dok je vani na terenu.

Zadržite neaktivne pse u sustavu za jednostavnije postavljanje i upravljanje.

inReach tehnologija pomaže vam da osigurate najnovije informacije za svoje najdraže kada mobilni uređaji ne mogu (potrebna je satelitska pretplata).

Navigirajte svakim lovom uz najbolje od Garmin karata i senzora.

Zamjenjiva baterija traje do 20 sati; do 15 sati s omogućenom inReach tehnologijom.