Prikazuje se svih 5 rezultata

Pokaži kategorije

BERGARA B14 CREST

1.990,85
Nova B14 CREST je ultralaka puška visokih performansi dizajnirana za lov na velike udaljenosti. Proizvedena na laganom i čvrstom kućištu od Monte Carlo karbonskih vlakana, koji su napravljeni pomoću najnovije tehnologije. Postavlja novi standard u ugljičnim kundacima, budući da je najbolji izbor za karbonske puške. Zaštićena je Cerakote™ Sniper Greyom kako bi se nosila s nepredvidivim vremenskim uvjetima. 
Sve puške B14 sposobne su proizvesti 1,0 MOA grupe ili manje na 100 jardi koristeći tvorničko streljivo.
 

BERGARA WILDERNESS TERRAIN

1.446,681.591,35
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/dWl3Ws-eryI?controls=0" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

BERGARA B14 TIMBER

1.286,091.357,76
Kao i kod cijele serije B14, TIMBER donosi Bergara Barrel preciznost u liniju lovačkih pušaka koje su pristupačne ozbiljnim lovcima na krupnu divljač. Izrađena u Španjolskoj, ova puška pruža razinu kvalitete i performansi koja je bez premca u svom cjenovnom rangu. Sve cijevi serije B14 imaju završnu obradu Graphite Black Cerakote™ za naprednu zaštitu u teškim vremenskim uvjetima. Opremljena je Bergara zakrivljenim podesivim okidačem koji smo osmislili da jamči oštar, čist potez svaki put. Sve puške B14 sposobne su proizvesti 1,0 MOA grupe ili manje na 100 jardi koristeći tvorničko streljivo. Ovisno o kalibru dostupna i u lijevoj izvedbi  

Bergara B14 SPORTER

1.020,641.113,55
Kao i kod cijele serije B14, SPORTER donosi Bergara Barrel preciznost u liniju lovačkih pušaka koje su pristupačne ozbiljnim lovcima na krupnu divljač. Izrađena u Španjolskoj, ova puška pruža razinu kvalitete i performansi koja je bez premca u svom cjenovnom rangu. Sve cijevi serije B14 imaju završnu obradu Graphite Black Cerakote™ za naprednu zaštitu u teškim vremenskim uvjetima. Opremljena je Bergara zakrivljenim podesivim okidačem koji smo osmislili da jamči oštar, čist potez svaki put. Sve puške B14 sposobne su proizvesti 1,0 MOA grupe ili manje na 100 jardi koristeći tvorničko streljivo.

BERGARA B14 HUNTER

1.108,24
Kao i kod cijele serije B14, HUNTER  donosi Bergara Barrel preciznost u liniju lovačkih pušaka koja je pristupačna ozbiljnim lovcima na krupnu divljač. Izrađena u Španjolskoj, ova puška pruža razinu kvalitete i performansi koja je bez premca u svom cjenovnom rangu. Opremljen je Bergara zakrivljenim okidačem koji smo osmislili kako bismo jamčili oštar, čist potez svaki put. Sve puške B14 sposobne su proizvesti 1,0 MOA grupe ili manje na 100 jardi koristeći tvorničko streljivo.