Noviteti

Bergara B14 Hunter 30-06

Kao i kod cjelokupne serije B14, Hunter donosi točnost Bergara bačve liniji lovačkih pušaka koja je pristupačna ozbiljnim lovcima na velike divljači. Izrađena u Španjolskoj, ova puška pruža razinu kvalitete i performansi koja nema premca u svom cjenovnom rasponu.

Opremljen je s Bergara zakrivljenim okidačem koji je dizajniran kako bi jamčio svjež i čist učinak svaki put kada ispalite pušku. Hunter je dostupan s podnom pločom ili odvojivim spremnikom.

Sve B14 puške su sposobne proizvesti 1,0 MOA grupe ili manje na 100 jardi koristeći municiju tvorničkog podudaranja.

 

B-14 Hunter puška ima oblikovanu sintetičku zalihu od polimera ojačanog staklenim vlaknima.

Ravnomjerni polimerni materijal

Lijevana sintetička zaliha izrađena je od polimera ojačanog staklenim vlaknima. Tijekom procesa oblikovanja, čvrsti čelični stupovi su umetnuti i trajno oblikovani na mjesto, osiguravajući sigurnu i stabilnu površinu posteljine za cijevno djelovanje. SoftTouch premaz daje zalihi mekan, ljepljiv osjećaj koji je lako prianjati čak iu teškim vremenskim uvjetima.

Bergara Akcija

Bergarina bačva na ovoj pušci, za lov bez obzira na vaše srce, dopunjena je našim super-glatkim B-14 Actionom, sustavom s dva prsta s kliznom pločom za izvlačenje i konusnim vijkom i zatvaračem kako bi se osiguralo glatko hranjenje. i vađenje uloška. To je tvornica bušena i odvodom da stane Remington 700 stil prstenje i baze.

Unutarnja kutija spremnika ili odvojivi magazin

B14 Hunter ima svoj izbor unutarnjeg spremnika ili odvojivog spremnika.

Bergara Barrel

Čelična cijev Bergara 4140 CrMo završava se mat plavom bojom. Sve bačve su navojne. Dostupno sa ili bez otvorenih nišana.