Noviteti

Primama za divlje svinje BLACK FIRE

BLACK FIRE je bioaktivna atrakcija od bukovog katrana s aditivima mirisa koje koriste divlje svinje i jeleni. Buckov je estragon jedna od najboljih atrakcija za divlje svinje i jelene. Uz dodatak prirodnih mirisa, BLACK FIRE je jedan od boljih.

Na temelju višegodišnjih istraživanja u lovu na divlje svinje i jelene s lovcima iz Hrvatske i Srbije te kako je poznato da je Hrvatska jedna od najvećih populacija divljih svinja u EU, razvili smo BLACK FIRE, Bioactive Attraction. BLACK FIRE se može koristiti u svim vremenskim uvjetima i tijekom cijele godine. Osobit miris divljih svinja i jelena osjeća se na velikim udaljenostima. BLACK FIRE se također može koristiti na niskim temperaturama, jer ne gubi na kvaliteti rada. BLACK FIRE se koristi tako da se rasprostire od 20 cm do 100 cm duž stabla stabla, jer se preporučuje da se koristi poseban miris kada se nanosi između 0,5l do 0,8l.

 

 

BLACK FIRE je jedan izmed najboljih mamca za divlju svinju. Sa iskustvima koje je dobio veliki lovac na divlje svinje WILD BOAR LIQUIDATOR!

 

*NARUDŽBE PREKO NAŠEG WEBSHOPA!*