Bix n Andy okidač Remington 700 Competition

3,999.00kn

Raspoloživo

SKU: T0104 Kategorija:
Brands

Kompatibilna sa Bergara B14 karabinima

 

Predstavljamo vrhunac u okidačima preciznog pucanja! Bixov Andy Trigger za Remington 700 koristi jedinstveni mehanizam ležaja koji omogućuje podešavanje težine okidača od 30 grama do  700 grama. Dosljednost prekida okidača je unutar 0,03 unce! Sila usporavanja pri pretraživanju najniža je u industriji. Također, odlazak je toliko oštar i dosljedan da nikada ne uspijeva zadiviti strijelce koji su se navikli na sljedeće vodeće svjetske marke poput Jewell.

Ovaj okidač napravljen je po najvišim standardima i vjerujemo da će biti najbolji okidač koji ste ikada posjedovali. Riječ je o patentiranom dizajnu proizvedenom u Austriji s najnovijom visokotehnološkom opremom koja vam danas omogućava najkvalitetniji okidač koji je dostupan u pucanju.

Andy Trigger je ovaj konkurentski Bix izravni “pad” za Remington Model 700 Action i dolazi s uputama za ugradnju, alatima za prilagodbu i malim izborom rezervnih dijelova.

Bix-ovi Andyjevi okidači bili su u krugu pobjednika na najnovijem Nacionalu NBRSA 2013. i Svjetskom prvenstvu 2013. u Australiji. Sve više i više vrhunskih strijelaca kreće u ovu izuzetnu nadogradnju za svoje puške.

Brand

Bix n Andy

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Bix n Andy okidač Remington 700 Competition”