Bix n Andy Remington 700 TACSPORT PRO okidač

2,990.00kn

Raspoloživo

SKU: T1906 Kategorije: ,
Brands

Kompatibilna sa Bergara B14 karabinima

 

TacSport Pro najnoviji je dodatak našoj TacSport liniji. Razvijen je kako bi zadovoljio rastuće potrebe naših kupaca koji su željeli okidač koji je izvrstan u robusnom stanju kao što je naš TacSport i ima još manju težinu vučenja. To se postiže pretraživanjem dna koje se izrađuje sporije, s konačnim lakom za ruku i pregledom.

Dizajnirani da rade u Remington 700 i kompatibilnim akcijama, novi će okidači imati podesivu silu povlačenja između 3,5 u 35 i 35 grama (100 grama do 1.000 grama). Kuglični sustav omogućuje najnižu silu resetiranja bilo kojeg okidača, čime se poboljšava točnost i omogućuje vrlo oštar start. TacSport izrađen je od nehrđajućeg čelika s kućištem dizajniranim da dodatno štiti mehanizam od elemenata i standardno će biti postavljen sigurnosnom polugom i uklonjivim zaustavnim vijcima.

Izvrsna stvar u Bixovim Andyjevim okidačima je ta što se oni mogu prilagoditi tako da se uklapaju u gotovo sve akcije. Neki drugi brendovi okidača ne dolaze s puštanjem vijka, tako da neće raditi u Remington 700 akciji. S okidačima TacSport možete odabrati želite li izdanje vijka ili ne i neće vas koštati ništa više ako to učinite!

Brand

Bix n Andy

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Bix n Andy Remington 700 TACSPORT PRO okidač”