OLIGHT WARRIOR X KIT

1,500.00kn

Raspoloživo

SKU: WXKIT Kategorija:

Snažne performanse: Koristeći  15A litijumsku bateriju s visokim pražnjenjem od 3000 mAh 18650, Warrior X proizvodi izlaz od 2.000 lumena i bacanje od 560 metara koji vam omogućuju da vidite čak i za vrijeme jakih kiša ili maglovitog vremena.
Izuzetna izrada: Gusta aluminijska karoserija i 3 mm leće od kaljenog stakla omogućuju Warrioru X da podnese oštar test pada na 2 metra .
Sasvim prikriveno: tiha metalna repna sklopka napravljena za okruženja u kojima je tajna ključna.
Zelena i punjiva: napuni se izravno iz stražnjeg poklopca preko MCC USB kabela za punjenje kako bi se izbjegla česta zamjena baterije.
Jednostavan rad: mekim i dubokim pritiskom stražnjeg prekidača za jednostavno mijenjanje između dvije izlazne razine
Prva taktička svjetiljka na svijetu s vibrirajućim indikatorom napajanja: upozorenje o vibraciji ako je baterija prazna (snaga 30% vibrira jednom u 5 minuta; 10% vibrira jednom u minuti;  5% vibrira 6 puta u minuti).
Prva taktička svjetiljka na svijetu s opcionalnim magnetskim daljinskim prekidačem koja vam omogućuje jednostavno prebacivanje između ručnih i oružja montiranih. Daljinski preklopnik također omogućuje konstantnu uključenost ILI trenutka.
Širok spektar dostupnih dodataka: uključujući silikonski držač, držač magnetskog oružja, picatinny nosač za šine, vrpcu, torbicu, MCC magnetski kabel za punjenje, magnetski daljinski prekidač, USB auto punjač i filtere u boji.
Dvije izborne konfiguracije lumena: idealne su za lov, provođenje zakona i kućanstvo. (zadani program: 300 i 2000 lumena za lov; 2000 lumena i strobe za provođenje zakona)

Brand

Olight

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “OLIGHT WARRIOR X KIT”