Opis

Jeste li primijetili da je bacanje snopa taktičkih svjetiljki sada duže nego ikad prije? Dulja zraka pomaže lovcima ili korisnicima da lakše uoče svoj plijen ili metu.

Jeste li primijetili da je metalni prekidač  na Warrioru X? To ne samo da čini sklopku otpornom na trošenje, već omogućuje i magnetno brzo punjenje. (Slično M2R Warrioru)

Ono što nećete primijetiti bez Warriora X su ogromna poboljšanja.

Jeste li ikada doživjeli pokušaj pronalaženja rezervne baterije jer vam je ponestalo napajanja? Kako bi se, kad se indikator prazne baterije naglo uključi kada želite biti diskretni?

Warrior X se brine o tim pitanjima. Ugradili smo interni motorić koji vibrira kako bi vas podsjetio kada je snaga niska. Skoro tiha vibracija će vam dati do znanja da je vaša baterija slaba čak i u tami da vam pomogne pripremiti se unaprijed.

Taktička svjetiljka treba daljinski prekidač pritiska, ali kako ćemo ga poboljšati? Warrior X daljinski prekidač pričvršćuje magnetski omogućujući korisniku da se instalira za nekoliko sekundi umjesto da odvrne poklopac.

Stalno razmišljamo o tome kako taktičku svjetiljku učiniti boljom i pogodnijom za korisnika. Warrior X implementira novu tehnologiju kako bi pomogao u tome. Uzmite jedan u svoje ruke kako biste saznali više!