PSP adapter za Pulsar KRYPTON

890.00kn

Ovaj adapter se može koristiti samo za KRYPTON uređaje!

Očisti
SKU: 79174 Kategorija:
Brands

Trenutno dostupno: 40 i 50mm!

 

Metalno kućište
Metalni dijelovi se široko koriste u dizajnu i izradi PSP adaptera. Tijelo adaptera izrađeno je od aluminijske legure zbog velike čvrstoće i male težine. Vijci, osigurač i klinovi izrađeni su od čelika.

Brzo otpuštanje
Spoj s navojem osigurava čvrsto pričvršćivanje nastavka i PSP adaptera bez zazora. Adapter s nastavkom pričvršćen je na leću optike dnevnog svjetla sigurnosnom kopčom. Potrebno je samo nekoliko sekundi da uklonite ili instalirate isječke. Dizajn omogućuje instalaciju adaptera sa sigurnosnom kopčom na desnoj ili lijevoj strani.

Fino pozicioniranje zaslona privitka unutar vidnog polja
Položaj zaslona nastavka može se prilagoditi u optičkom nišanu ili drugom vidnom polju optike za dnevnu svjetlost pomoću posebno dizajniranog mehaničkog dijela. Promatranje postaje potpuno, informativno i glatko.

Umetnite prstenove
Jedan od prstena za umetanje isporučeni s jedinicom potrebno je umetnuti u adapter prije postavljanja na leću optičkog uređaja za dnevno svjetlo (optički ugao, dvogled ili nišan). Odabir prstena određuje se vanjskim promjerom kućišta leće optičkog uređaja. Lijevani plastični prstenovi pružaju nježni kontakt i glatko spajanje s dnevnom optikom te poboljšavaju pouzdanost i integritet montaže.

Tolerancija na ekstremne temperature
Visoke temperaturne razlike ne utječu na rad ili performanse adaptera. Adapterom se može pouzdano rukovati u uvjetima jakog mraza bez ikakvih podešavanja kada se instalira u zatvorenom.

Izdržljivost
Adapter je dizajniran za dugotrajnu upotrebu, kao i za upotrebu s daljinskim svjetlima postavljenim na lovačko oružje velikog kalibra.

Brand

Pulsar

O nama Mi smo lovci. Živimo sa strašću da vam omogućimo pogled izvan nevidljivog. Da osmtaranje postane nezaboravan trenutak. Znamo da postoji polje bez kompromisa za kvalitetu i komociju. Za nas je to cijeli spektar optičkih uređaja za lovce, ribare, istraživače, putnike, turiste, spasioce, sportaše i druge  aktivnosti koje možete imenovati. Svi su oni iskusni i profesionalni korisnici i dali su nam povjerenje i priznanje da smo vodeći svjetski proizvođač potrošačkih termalnih uređaja, digitalnih i uređaja za osmatranje. Ponosni smo na naše sjajne robne marke koje vam pružaju iskustvo koje pokreću naše tehnologije: PULSAR Profesionalna linija optičkih i elektrooptičkih uređaja s poboljšanom funkcionalnošću za iskusne korisnike i stručnjake u različitim područjima: lov, promatranje istraživanja na životinjama (uklj. Bez izravne vidljivosti i u teškim atmosferskim uvjetima), noćno i termalno fotografsko i video snimanje, pretraživanje i spašavanje , Integracija s vanjskim računalnim uređajima i internetskom vezom standard je za razvoj novih proizvoda i modificiranje postojećih.

Dodatne informacije

Promjer optike

42mm, 50mm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “PSP adapter za Pulsar KRYPTON”