Akcija!

Pulsar CORE FXQ50 BW

26,990.00kn 25,640.50kn

Serija Core FXQ sada je dostupna s monokromnim AMOLED zaslonom koji poboljšava kvalitetu slike i pomaže smanjiti umor očiju tijekom duljih razdoblja uporabe, kao i termalni senzor od 384×288 17µm koji omogućuje povećani raspon detekcije i definiciju slike. Ovaj termalni prednji priključak optičkog ciljnika (TFA) omogućuje korisnicima da pretvore svoj optički ciljnik u termalni uređaj, zadržavajući nulu i prirodni položaj za snimanje.
Core FXQ se lako pričvršćuje na prednje dijelove većine dnevnih optičkih ciljnika pomoću prstenastih adaptera koji su dostupni u veličinama 42mm, 50mm i 56mm (DN 42mm, DN50mm, DN56mm). Svaki adapter dolazi s umetcima koji odgovaraju kućištu objektiva različite veličine. Jednom instaliran na dnevni ciljnik mogu ostati na mjestu za snimanje tijekom dana i dolaze s integriranim poklopcem za objektiv. Osim toga, uređaj dolazi sa nastavkom za ručni termalni monokular.
Core FXQ je iznimno svestran; osim funkcija oružja. Također se može namjestiti kao neovisni monokular. Isporučeni nastavak pretvara jezgru FXQ u monokular A 3.1X ILI 4.1X (ovisno o modelu)

Nije raspoloživo

Obavijesti me kada proizvod bude na zalihama

SKU: 76459BW Kategorija:
Brands

Core FXQ50 BW (TFA)

  • Magnification: 4.1-8.2x
  • Horizontal Field of View: 5.6°
  • Detection Ranges: 1800m
  • Thermal Sensor: 384×288 17µm
  • Optimised for 2.0 – 5.0x mag day scope

Prednosti noćnog snimanja
Stabilnost točke utjecaja
Brza transformacija
Jednobojni AMOLED zaslon
3 Kalibracijska načini
3 Načina rada
Bežični daljinski upravljač
Vanjsko napajanje
Potpuno vodootporan
Širok raspon radnih temperatura
Različita optička kompatibilnost
Visok otpor na povratni trzaj
Kompaktan i lagan
Quick-Change okular
Unutarnje fokusiranje
Kompatibilan je s adapterima za prsten za DN

Brand

Pulsar

O nama Mi smo lovci. Živimo sa strašću da vam omogućimo pogled izvan nevidljivog. Da osmtaranje postane nezaboravan trenutak. Znamo da postoji polje bez kompromisa za kvalitetu i komociju. Za nas je to cijeli spektar optičkih uređaja za lovce, ribare, istraživače, putnike, turiste, spasioce, sportaše i druge  aktivnosti koje možete imenovati. Svi su oni iskusni i profesionalni korisnici i dali su nam povjerenje i priznanje da smo vodeći svjetski proizvođač potrošačkih termalnih uređaja, digitalnih i uređaja za osmatranje. Ponosni smo na naše sjajne robne marke koje vam pružaju iskustvo koje pokreću naše tehnologije: PULSAR Profesionalna linija optičkih i elektrooptičkih uređaja s poboljšanom funkcionalnošću za iskusne korisnike i stručnjake u različitim područjima: lov, promatranje istraživanja na životinjama (uklj. Bez izravne vidljivosti i u teškim atmosferskim uvjetima), noćno i termalno fotografsko i video snimanje, pretraživanje i spašavanje , Integracija s vanjskim računalnim uređajima i internetskom vezom standard je za razvoj novih proizvoda i modificiranje postojećih.