PULSAR Expert VM 8×40

1,690.00kn

Raspoloživo

SKU: 72061 Kategorija:
Brands

Ekspertni raspon dnevnih optičkih dalekozora odlikuje se neosnom strukturom – oba optička kanala nalaze se u jednom tijelu, a vrlo je pouzdan dizajn. Asortiman Expert vrlo je otporan na udarce opterećenja i vibracije. Imaju svjetlosna tijela, a istovremeno su izrađeni od jednog od najjačih kompozitnih materijala. Trajnost ove dvogled je izvrsna s ocjenom IEC60529 IPX7. Hermetički zatvoreno tijelo štiti ih od kiše i prodora vode, poput vala.

Optički sustav pročišćen dušikom sprečava zamagljenje leća u slučaju naglog pada temperature. Vanjski ravni zaštitni filtri, postavljeni ispred objektivnih leća, štite optiku od pijeska, prašine i vlage. Optika ima višestruko obložene leće koje jamče jasnoću slike i realističnu reprodukciju boja. Također imaju posebno razvijene okulare koji su podesivi, omogućujući ugodno interpupilarno postavljanje; ergonomske naočale štite oko od bočnog ambijentalnog svjetla, a poklopci leće Eclipse-M trajno su povezani s dvoglednim tijelom tako da se ne mogu izgubiti. Također štite prednju optiku od kiše.

VM i VMR modeli odlikuju se jedinstvenim, izmjenjivim unutarnjim sustavom filtra s narančastim filtrom (koji pruža veći kontrast kad je odabran) i polariziranim filtrom (smanjuje reflektirajuće odsjaje). Ako ne želite pregledavati ove filtre, možete ih isključiti dok vam ne zatrebaju.

Ukratko, Značajke:

Progresivni optički sustav zasnovan na inovativnom dizajnu porro prizme
Tri načina pregledavanja pomoću izmjenjivih ugrađenih filtera
Optički sustav pročišćen dušikom
Vanjske ravne zaštitne leće
Ergonomske naočale
Podesive okulare
Ekskluzivne kape za leće Eclipse-M
Plastično kućište od ojačanog staklom
Anti-refleksni premaz zasnovan na TRUE COLOR ™ vakuum tehnologiji

Model Product
Code Magnification F.O.V Detection
Range Dimensions
Expert VM 8×40 PUL-72081 8.0x 8.0° 1350m 200x80x136mm

Brand

Pulsar

O nama Mi smo lovci. Živimo sa strašću da vam omogućimo pogled izvan nevidljivog. Da osmtaranje postane nezaboravan trenutak. Znamo da postoji polje bez kompromisa za kvalitetu i komociju. Za nas je to cijeli spektar optičkih uređaja za lovce, ribare, istraživače, putnike, turiste, spasioce, sportaše i druge  aktivnosti koje možete imenovati. Svi su oni iskusni i profesionalni korisnici i dali su nam povjerenje i priznanje da smo vodeći svjetski proizvođač potrošačkih termalnih uređaja, digitalnih i uređaja za osmatranje. Ponosni smo na naše sjajne robne marke koje vam pružaju iskustvo koje pokreću naše tehnologije: PULSAR Profesionalna linija optičkih i elektrooptičkih uređaja s poboljšanom funkcionalnošću za iskusne korisnike i stručnjake u različitim područjima: lov, promatranje istraživanja na životinjama (uklj. Bez izravne vidljivosti i u teškim atmosferskim uvjetima), noćno i termalno fotografsko i video snimanje, pretraživanje i spašavanje , Integracija s vanjskim računalnim uređajima i internetskom vezom standard je za razvoj novih proizvoda i modificiranje postojećih.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “PULSAR Expert VM 8×40”