Noviteti

PULSAR AXION XM38

Pulsar Axion XM38 omogućuje jednostavno promatranje zbog svoje kompaktne konstrukcije, male težine i ergonomske gradnje.
Ogromna memorija unutarnje memorije – 16 GB
Axion XM38 ima potpuno novu bateriju APS3 koja se može brzo promijeniti bez ikakvih neugodnosti
Jedinica XM38 ima AMOLED zaslon koji omogućuje besprijekornu vizualnu interpretaciju promatranog objekta
Ovaj model omogućuje vam snimanje videozapisa i snimanje slika na način da svaku situaciju možete pretvoriti u vašu korist

 

 

Postoje dvije osnovne diferencijacije Axion jedinica – modeli koji u svom nazivu imaju akronim „Key“ i modele bez njega. Modeli s akronimom „ključ“ nemaju ugrađeni Wi-Fi i softver za snimanje videa, dok jedinice bez „ključa“ imaju taj softver na raspolaganju.

Pulsar Axioni su iznimno lagani i kompaktne termo-monokularne jedinice džepne veličine, koje su početkom 2019. izdane kao zamjena za Quantum Lite modele koji su ukinuti 2019. godine.

Svaki Axion model ima tri načina kalibracije (automatski, poluautomatski, ručni) poput Helionovih jedinica.

Axion XM ima zavidnih 16 GB interne memorije u svrhu spremanja slika i videozapisa. Kada je u pitanju zaslon, Axioni su dostupni s LCOS – 960×720 i potpuno novim HD AMOLED mikroslikama 1024×768. LCOS zaslon je integriran u Key XM modele, dok je AMOLED ugrađen u XM jedinice kojima nenaju kraticu Key.

Zaslon HD AMOLED dizajniran je da se suoči s temperaturama smrzavanja sve do -25 ° C, dok LCOS zaslon može izdržati do -10 ° C.

S Axionom možete prikazati toplinsku sliku u 8 različitih boja. White Hot i Black Hot se uglavnom koriste za otkrivanje aktivnosti,

O modelu (Axion XM38)
Model XM38 ima sliku u slici 5,5-22x digitalni zoom i 2x optičko povećanje. S ovim modelom, maksimalna udaljenost promatranja za životinju, kao što je jelen je 1850 m. Vidno polje je 7,6 m / 100 m što znači da je ovaj model prikladniji za korištenje na vrlo velikim udaljenostima. Kutno vidno polje XM38 jedinice je 5,8 °. Ako je vaša primarna briga snimanje videozapisa i slika, ova jedinica (XM38) je ona koju tražite.