Noviteti

Pulsar CORE BW CLIP-ON

Serija Core FXQ sada je dostupna s monokromnim AMOLED zaslonom koji poboljšava kvalitetu slike i pomaže smanjiti umor očiju tijekom duljih razdoblja uporabe, kao i termalni senzor od 384×288 17µm koji omogućuje povećani raspon detekcije i definiciju slike. Ovaj termalni prednji priključak optičkog ciljnika (TFA) omogućuje korisnicima da pretvore svoj optički ciljnik u termalni uređaj, zadržavajući nulu i prirodni položaj za snimanje.

Core FXQ se lako pričvršćuje na prednje dijelove većine dnevnih optičkih ciljnika pomoću prstenastih adaptera koji su dostupni u veličinama 42mm, 50mm i 56mm (DN 42mm, DN50mm, DN56mm). Svaki adapter dolazi s umetcima koji odgovaraju kućištu objektiva različite veličine. Jednom instaliran na dnevni ciljnik mogu ostati na mjestu za snimanje tijekom dana i dolaze s integriranim poklopcem za objektiv. Osim toga, uređaj dolazi sa nastavkom za ručni termalni monokular.
Core FXQ je iznimno svestran; osim funkcija oružja. Također se može namjestiti kao neovisni monokular. Isporučeni nastavak pretvara jezgru FXQ u monokular A 3.1X ILI 4.1X (ovisno o modelu)

 

Stabilnost točke utjecaja
Brza transformacija
Jednobojni AMOLED zaslon
3 Kalibracijska načini
3 Načina rada
Bežični daljinski upravljač
Vanjsko napajanje
Potpuno vodootporan
Širok raspon radnih temperatura
Različita optička kompatibilnost
Visok otpor na povratni trzaj
Kompaktan i lagan
Quick-Change okular
Unutarnje fokusiranje
Kompatibilan je s adapterima za prsten za DN