Noviteti

PULSAR DIGISIGHT ULTRA N455

Novi Pulsar Digisight Ultra N455 je vrhunska digitalna noćna optika za vas, što vam daje najbolje šanse za lov na divlje svinje s naprednim značajkama kao što su WiFi, video snimanje i promjenjivo povećanje. Pulsar Digisight Ultra N455 ima promjenljivo (neprekidno i neprekidno) povećanje od 4,5x do 16x s 5 metoda boje – u boji i crno-bijelo. Možete slobodno odabrati željenu boju na temelju gledanja i osobnih postavki. Koristite Digisight Ultra N455 tijekom lova, ali kad padne mrak, noćni vid stvarno pokazuje njegovu snagu.

Super visoka noćna osjetljivost.

Digisight Ultra N455 ima visoko osjetljivi ”HD senzor s rezolucijom od 1280 x 720 piksela. Zbog toga veliki senzor snima čak i najmanju svjetlost koja može biti nevidljiva ljudskom oku.

Način rada “slika u slici”

Digisight Ultra N455 ima značajku Picture-in-Picture (PiP) koja poboljšava preciznost pružajući povećanu sliku područja na vrhu zaslona. Sa samo 10% površine prikaza koju koristi PiP, vidno polje ostaje gotovo neometano kada se istovremeno prikažu PiP i FOV (Field of View) pogled.

Integrirani videorekorder

Digisight Ultra N455 je opremljen snimačem za snimanje videa i slika u stvarnom vremenu. Datoteke videozapisa i fotografija koje su pohranjene u internoj memoriji možete prenijeti na računalo ili mobilni uređaj putem isporučenog kabela ili Wi-Fi veze.

WI-FI integracija s iOS-om i Androidom

Napredni softver Stream Vision povezuje Digisight Ultra N455 s Android i iOS mobilnim uređajima, omogućujući vam da primate i pregledavate snimke u stvarnom vremenu.

Do 10 sati WIFI

Digisight Ultra N455 opremljen je neovisnim B-Pack napajanjem koje se sastoji od punjive IPS5 baterije dizajnirane da osiguraju više od 5 sati rada pri maksimalnom opterećenju. IPS10 bateriju možete kupiti i do 10 sati rada.

Nevidljivi IR illuminator
Digisight Ultra N455 dolazi s izmjenjivim IR osvjetljenjem velike snage koje radi na 940 nm u nevidljivom području.

 

Novi Digisight je u prodaji od danas i dostupan je odmah!

 

Dobra Vam kob!