Noviteti

Pulsar FORWARD F/FN 455

 

Forward F455 koristi vlastiti softver, vrhunske elektroničke komponente i algoritme za obradu signala kako bi isporučio jednu od najvećih industrijskih vrijednosti osjetljivosti u infracrvenom spektru (noćna osjetljivost). Rezultat je uređaj koji nudi besprijekornu pasivnu izvedbu u dubokom sumraku, čak i noći, bez uključivanja IR osvjetljenja. Visoka osjetljivost u rasponu od 900-950nm omogućuje korištenje Forward F455 s nevidljivim IR iluminatorima.

Korištenje Forward F Attachment-a omogućuje da se koristi za održavanje prednosti dnevne optike tijekom noći. Prednosti uključuju: duži reljef u usporedbi s onim u noćnim vizirima, konvencionalni oblik ciljne končanice, kontinuirani zum, brzo pretvaranje iz dnevnog u noćni način lova, očuvanje stila snimanja.

Forward F omogućuje strijelcima da se usredotoče na brzo prikupljanje ciljeva i postavljanje snimaka u okruženjima sa slabim osvjetljenjem bez stresnih, složenih prilagodbi korištenjem sekvencijskog rasporeda optičkih i elektroničkih komponenti koje su dizajnirane da osiguraju precizno namještanje vidljivosti i iznimno jednostavno podešavanje.

Dizajn nastavka osigurava stabilnost točke utjecaja pri ponovnom fokusiranju priključka na različitim udaljenostima.

 

 

 

 

Forward F455 se isporučuje s odvojivim nevidljivim IR osvjetljivačem velike snage (940 nm). Tri podesive razine snage IR pomažu u odabiru željenog djelotvornog raspona i razine osvijetljenosti promatranog objekta.

Visoka noćna osjetljivost, zaslon visoke razlučivosti i senzor, širok izbor postavki osvjetljenja i kontrasta, kvalitetna optika i snažan ugrađeni IR iluminator za rad u potpunom mraku čine Forward F455 savršenim alatom za otkrivanje velikog kamenoloma na udaljenosti od 450-500 metara.

Forward F455 koristi napredni autonomni  sustav napajanja.

 

 

SVE NAŠE PROIZVODE MOŽETE NARUČITI I PREKO NAŠEG WEBSHOP-a