Vijesti

PULSAR – Software UPDATE

PULSAR XP SERIJA

NOVI UPDATE 4.0: Novi način promatranja i pojačanje detalja slike, nove končanice prošireni raspon postavki svjetline ikona.

Ostajući vjerni našem obećanju kontinuirane tehnološke inovacije, PULSAR donosi još jedno ažuriranje firmvera za poboljšanje performansi vaših uređaja. Novi firmware 4.0 posvećen je samo našem vrhunskom proizvodu iz serije XP.

Pojačanje detalja slike – nova funkcija koja povećava oštrinu konture grijanih objekata za snažno povećanje detalja slike, pružajući vam neviđenu razinu jasnoće i oštrine slike, omogućavajući vam još sigurnije prepoznavanje objekata.

Ova je opcija uključena prema zadanim postavkama, ali može se isključiti u glavnom izborniku. Važno je napomenuti da pojačavanje detalja na slici pokazuje najbolje boje u uvjetima velikih temperaturnih razlika.

Korisnički način rada – svrha različitih načina promatranja je ponuditi najprikladnija podešavanja ovisno o prirodnim uvjetima. S firmwareom 4.0 donosimo četvrtu opciju User mode. Taj je razvoj izravan rezultat povratnih informacija i angažmana naših kupaca, a uživat će u naprednim korisnicima koji vole imati veću kontrolu nad uređaje,. Novi način promatranja, koji vam omogućuje odabir i spremanje svojih osobnih postavki na temelju već postojećih načina promatranja (stijene, šuma, identifikacija), postavki kontrasta i svjetline. Svaku od tri postavke možete prilagoditi ponajviše kako bi zadovoljili vaše uvjete i nakon što su spremljene, postavke neće ostati onako kako su postavljene čak i nakon prebacivanja s drugog načina promatranja ili isključivanja uređaja. Korisnički način možete mijenjati jednostavnim odabirom postavki u brzom izborniku.

Nove končanice – Nova opcija boja u kombinaciji s toplotnim slikanjem Thermion XP: crna končanica s bijelom točkom i bijela končanica s crnom točkicom.

Postavke svjetline ikona – povećan je raspon svjetline ikona koje vidite na izborniku, što omogućava da još više prigušite svjetlinu, za ugodno gledanje u uvjetima zaista tamne noći i povećate je za one zaista vedre dane.

Kao što je spomenuto, ovaj je firmver dostupan samo za proizvode serije XP:

Accolade XP i Accolade LRF XP
Helion XP
Trail XP i Trail LRF XP
Thermion XP

PULSAR DIGISGHT N450/455 UPDATE

Stiglo je dugo očekivano ažuriranje! Zvuk je UKLJUČEN za #DigisightUltra N450 i N455. Provjerite svoju aplikaciju StreamVision za nadogradnju software-a!