Obavijesti

PULSAR – Software UPDATE za XM uređaje

[SOFTWARE UPDATE PULSAR THERMION XM I AXION XM SERIJA]
 
Firmware 4.0: novi način promatranja i slika poboljšane kvalitete
 
Slično najnovijem ažuriranju za XP liniju proizvoda također smo ažurirali našu XM liniju uređaja kako bi unaprijedili Vaše iskustvo s Pulsarovim proizvodima.
 
Način rada za korisnike- svrha različitih načina promatranja je ponuditi najprikladnije postavke, ovisno o uvjetima prirode. S Firmware 4.0 donosimo četvrtu opciju moda korisnika. Ovaj razvoj će najviše uživati napredni korisnika koji žele imati veću kontrolu na postavljanju svojih uređaja. Novi način promatranja omogućuje odabir i spremanje osobnih postavki na temelju već postojećih načina promatranja (kamen, šuma, identifikacija), kontrast i svjetlina. Možete štimati svaki od tri postavke da odgovaraju vašim uvjetima najviše i nakon što se sprema, postavke će ostati spremljene, čak i nakon povratka iz drugih načina promatranja ili okretanjem uređaja da se isključi. Možete mijenjati načine korištenja kroz jednostavan odabir postavki u brzom izborniku,
 
Poboljšanje kvalitete slike i kvaliteta video snimanja – obrada videa, algoritmi su optimizirani kako bi se posttigla veća kvaliteta slike. Nasuprot tome, eliminirati treperenje slike i smanjiti šum. Nove mogućnosti odabira boja za končanice – Dodani su za termalne ciljnike Thermion XM nove kombinacije boja: crna s bijelom točkom i bijelom končanicom sa crnom točkom.
Postavke svjetline ikona – povećan opseg za svjetlinu ikona se prikazuje u izborniku, to omogućuje da se postavi svjetlina, za ugodno gledanje u uvjetima jako tamne noći i povećati za one po jačem dnevnom i sumračnom svjetlu-.
Ovaj firmware ažuriranje je dostupno samo za XM serije proizvoda:
• Axion XM
• Thermion XM
Firmware dolazi zajedno s nizom manjih ispravki greški i promjene izvedbe poboljšanja.