Noviteti

PULSAR THERMION XM38

– !

Ponoseći se najsuvremenijim dizajnom i najnovijim naprednim tehnološkim inovacijama, Pulsar Thermion pruža iskustvo vrhunskog termičkog snimanja za profesionalne lovce koji cijene tradiciju i traže tehnološku superiornost.

Pulsar Thermion termalna optika dostupna je u vodećem senzoru mikrobolometra veličine 640×480 u rezoluciji od 17 μ piksela i razlučivosti mikrobolometra 320×240 rezolucijom od 12 μ piksela, svaki s rasponom otkrivanja topline do 2000 metara.

Pulsar Thermion otporan je na udarce do 6000 Joulea energije povratnog trzaja puški velikog kalibra (.375 H&H and 12/76), te je vodootporan prema standardu IPX7 i može biti potopljen u vodi do jednog metra u trajanju od 30 minuta.
HD AMOLED zaslon nudi bogat, prilagodljiv prikaz s paletom od 8 boja, slikom u slici, 8x digitalnim povećanjem i višestrukim končanicama u četiri boje: crnoj, crvenoj, bijeloj i zelenoj. Dvije punjive baterije osim što pružaju dugotrajne performanse, snimanje video zapisa i slika u .mp4 i .jpg formatima sa prostorom za pohranu od 16 GB, ujedno i osiguravaju da kasnije možete ponovo podnijeti sve termičke akcije.

 

Jednostavne digitalne kontrole podešavanja olakšavaju postavljanje i prilagođavanje dok ste i u pokretu. Instantna tipka paljenja stvara sliku za 3 sekunde i time štedi energiju za daljnje korištenje. Thermion Wi-Fi povezivanje putem aplikacije Stream Vision olakšava korištenje upotrebom pametnog telefona ili tableta kao drugog zaslona i daljinskog upravljača. Povezani uređaji mogu se koristiti i za nadogradnju upravljačkog softwarea, jednako kao i za prijenos podataka ( preko tisuću snimljenih slika i sate video zapisa).

Pulsar Thermion odlikuje brza i jednostavna montaža sa standardnim prstenovima od 30mm te nikakav dodatan alat nije potreban.