Obavijesti

PULSAR XQ SERIJA – SOFTWARE UPDATE

Novi Firmware 4.0 za XQ: Poboljšanje novog načina promatranja i detalja slike, prošireni raspon postavki svjetline ikona.

Zbog prevelike količine zahtjeva i popularnosti ažuriranja FIRMWARE XP 4.0, odlučili smo predstaviti slično ažuriranje softvera za XQ korisnike.

Pojačanje detalja slike – nova funkcija koja povećava oštrinu konture grijanih objekata za snažno povećanje detalja slike, pružajući vam neviđenu razinu jasnoće i oštrine slike, omogućavajući vam još sigurnije prepoznavanje objekata.

Nakon ažuriranja, ne zaboravite uključiti ovu novu značajku u glavnom izborniku. Imajte na umu da Image Detail Boost pokazuje svoje najbolje boje u uvjetima velikih temperaturnih razlika. Također je važno napomenuti da utjecaj na poboljšanje slike neće biti toliko značajan kao u seriji XP-a zbog niže razlučivosti senzora, ali osjetit će se poprilično.

Korisnički način rada – svrha različitih načina promatranja je ponuditi najprikladnija podešavanja ovisno o prirodnim uvjetima. S firmwareom 4.0 donosimo četvrtu opciju User mode. Taj je razvoj izravan rezultat povratnih informacija i angažmana naših kupaca, a uživat će u naprednom korištenju koji vole imati veću kontrolu nad postavljanjem svog uređaja. Novi način promatranja, koji vam omogućuje odabir i spremanje svojih osobnih preferencija na temelju postojećih načina promatranja (stijene, šuma, identifikacija), postavki kontrasta i svjetline. Svaku od tri postavke možete prilagoditi ponajviše kako bi zadovoljili vaše uvjete i nakon što su spremljene, postavke će ostati onako kako su postavljene i nakon prebacivanja s drugog načina promatranja ili isključivanja uređaja. Korisnički način možete mijenjati jednostavnim odabirom postavki u brzom izborniku.

Postavke svjetline ikona – povećan je raspon svjetline ikona koje vidite na izborniku, što omogućava još više prigušivanje svjetline, za ugodno gledanje u uvjetima zaista tamne noći i povećavanje za one zaista vedre dane.

Kao što je već spomenuto, ovaj je update dostupan samo za proizvode serije XQ:

Accolade XQ i Accolade LRF XQ
Helion XQ
Trail XQ i Trail LRF XQ