Obavijesti

PULSAR THERMAL IMAGING – MADE IN EU

PULSAR THERMAL IMAGING - MADE IN EU

PULSAR je dio Yukon Advanced Optics Worldwide, sa sjedištem u Litvi (Europska unija). Sa sjedištem u sjeveroistočnom dijelu Europe, neprestano smo inspirirani prirodom kojom smo okruženi, zelenim šumama, beskrajnim livadama i umirujućim rijekama ove zemlje. Ipak nas pokreće strast da vidimo ono što je s one stranu vidljivog, da posegnemo za nevidljivim i da pogled učinimo nezaboravnim trenutkom.

PULSAR je vodeći svjetski brend termalnih i digitalnih uređaja dnevono I noćno osmatranje, koji je postao pokretač trendova i lider u inovacijama u sektoru. Ponosno nosimo zastavu Made in Europe. Većina PULSAR naprednih uređaja razvijena je, dizajnirana, proizvedena, pakirana i poslana našim svjetskim distributerima iz naših tvornica u Europi samo za civilnu upotrebu.

Kao visokotehnološka tvrtka, težimo inovacijama i novitetima u svakom sljedećem koraku koji napravimo. Tražimo nove načine za nadogradnju i korištenje najnaprednijih tehnologija kako bismo iskusili svijet prirode i osnažili avanturiste na otvorenom diljem svijeta.

Razvijamo optiku i elektrooptiku s poboljšanom funkcionalnošću za profesionalne i slobodne avanture. Vlastito proizvedeni firmware i softver jamče optimizaciju i bitnu kvalitetu naših uređaja. Kontinuiranim tehnološkim inovacijama nastojimo unaprijediti ljudske sposobnosti i omogućiti nečije ovladavanje i veći uspjeh u nepovoljnim prirodnim uvjetima.

Naše termovizijske uređaje i uređaje za noćno gledanje koristi široka zajednica u gotovo svim zemljama i kontinentima:

  • Lovci
  • Ribari i žene
  • Promatrači istraživanja životinja i prirode
  • Spasioci
  • Outdoor entuzijasti