Noviteti

Fabarm L4S 12/76

FABARM USA uvodi inovativnu novu liniju poluautomatskih sačmarica namijenjenih lovu na ptice. Nova L4S obitelj sačmarica pokazuje istu visoku razinu preciznosti i završne obrade po kojoj je FABARM poznat po proizvodu koji je konkurentan po cijeni za sjevernoameričko tržište.

L4S sadrži inovativni novi dizajn koji omogućuje da se prednji dio ukloni bez rastavljanja sačmarice. Dizajn ima dvije značajne prednosti. Uklanjanje prednjeg dijela omogućuje čišćenje i podmazivanje bez pucanja cijelog pištolja. Osim toga, eliminira da drvo bude dio strukturnog sklopa pištolja, čineći djelovanje i odnos bačve točnijim i jačim. Uklanjanjem naprezanja od prednjeg dijela drveta također ćete eliminirati sile koje mogu oštetiti i razbiti drvo. Sve klase imaju turski orah s satenskim uljem.

L4S je lagan što ga čini užitkom nositi na terenu i ima operativni sustav za plin koji značajno smanjuje trzaj. To će obraditi svaku vrstu streljiva od svjetla od 2 ¾ ”meta do teških 3 ″ magnum lovačkih tereta. Druge značajne značajke uključuju sustav za podmazivanje zaliha za podešavanje i TRIBORE HP ™ konusne cijevi za vrhunsku balističku izvedbu. Početna ponuda dostupna je u tri atraktivne ocjene: Initial Hunter (crna akcija), Gray Hunter (srebrna akcija s scenom igre) i Deluxe Hunter (srebrna akcija s detaljnom scenskom igrom sa zlatnim umetcima i nadograđenim drvetom).